Tender za bolnicu u Čačku

Narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak Marko Parezanović najavio je da će Opšta bolnica u Čačku najverovatnije dobiti sredstva za kompletnu rekonstrukciju i dogradnju ove zdravstvene ustanove.


On je precizirao da je čačanska bolnica ušla u uži izbor sedam opštih bolnica u Srbiji za koje će biti opredeljen novac za kompletnu rekonstrukciju i dogradnju.


– To je od ogromne važnosti jer će to biti investicija u oblasti zdravstva u Čačku od izgradnje nove bolnice. Ljudi koji rade u čačanskom zdrvastvu najbolje znaju koliko je ovo važno i koliko se dugo čeka. Grad Čačak je naručio projekat rekonstrukcije i dogradnje Opšte bolnice i očekujemo da za nekih mesec do dva dana taj projekat u potpunosti bude gotov i da već na jesen ili do kraja godine budemo u situaciji da krenemo u tenderski postupak – naglasio je Parezanović na stranačkoj konferenciji za novinare.
On je istakao da će se za nekoliko meseci moći govoriti o tome kako će izgledati projekat, koliko će novih kvadrata biti dograđeno i koliko će investicija da košta.


Poslanik SNS je najavio da je potpuno izvesno da će bolnica u Čačku naredne godine dobiti novi skener i magnetnu rezonancu.

Izvor: ekapija.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *